WERKWIJZE


INTAKEGESPREK

Een fraai interieur begint met een VRIJBLIJVEND intakegesprek in het HUIS van INTERIEUR. Ik luister goed naar wat jij graag wil en laat tussendoor al vast wat stijlen en materialen zien. Gewoon, om je smaak te peilen en een richting uit te zetten. Zo werken we samen toe naar het interieur dat aansluit bij jouw wensen. We kijken samen welk pakket het beste aansluit bij uw verwachtingen van het interieurplan.

 

 

Voorbereid het intakegesprek in

Tijdens het intrakegesprek probeer ik inzicht te krijgen in: 

 • Wie zijn de bewoners.
 • Wat is de gebruiksfunctie van de ruimte.
 • Wat verwacht je van het advies (plakket keuze of samenstelling)
 • Wat zijn de wensen en eisen.
 • Heb je al voorkeuren in bijvoorbeeld kleur, specifieke meubels of materialen.

 

Wat je mee kunt nemen naar het intakegesprek: 

 • Plattegrond met de afmetingen van de ruimte. (Bv. bouwtekening)
 • Wat afbeeldingen van de stijl die je aanspreekt.

 

  • *Mocht het zo zijn dat je een pakket wilt aanvullen met onderdelen of deze weglaten? Dan stel ik voor jou een op maat gemaakt pakket samen. (bekijk hier de mogelijke pakketonderdelen).

   Zodra de offerte akkoord is ga ik met het ontwerp aan de slag.

    

   VERVOLGAFSPRAAK

   Na deze inventarisatie kom ik - op afspraak - bij je thuis. Om me ter plekke een indruk te vormen en verschillende mogelijkheden in beeld te brengen. Hoe groot zijn de ruimtes? Welke indelingen zijn haalbaar? Met welke details heb je rekening te houden? Ook maak ik wat foto’s van de bestaande thuissituatie. Deze gegevens nemen we mee in het eerste interieurontwerp. Naar aanleiding van het intakegesprek maak ik vast een moodboard met daarop de sfeer die ik in gedachten heb, deze zal ik tijdens het vervolggesprek aan je presenteren.

   

  INDELING KIEZEN

  Vervolgens ga ik met de gegevens van het vervolggesprek aan de slag, en werk ik een aantal mogelijke indelingen uit om te kijken welke het beste tot zijn recht komt in de ruimte.

  Deze indelingen bespreek ik uiteraard weer met jou, en we kijken samen naar de beste mogelijkheid. Het door jou gekozen indelingsplan neem ik mee in alle andere onderdelen zoals bijvoorbeeld het verlichtingsplan of een eventueel 3D plan. Ik hoop ik je hiermee een idee te geven van ‘zo gaat het eruit zien’. Want dat vinden mensen doorgaans wat lastig.

   

  EINDGESPREK

  Zodra ik alle ideeën heb uitgewerkt, maken we een afspraak voor een eindgesprek. Hierin presenteer ik het uiteindelijke ontwerp. MIJN DOEL is om ervoor te zorgen dat je 100% 

  Tevreden bent over het uiteindelijke ontwerp. Mocht bij het eindgesprek blijken dat dit toch niet helemaal gelukt is dan ga ik aan de slag met jouw feedback om ervoor te zorgen dat je toch met een blij gevoel aan de 'verbouwing' in jouw huis kan beginnen. 

   

  Aan de hand van het uiteindelijke interieurplan heb je een handig document waarmee je zelf of met hulp van vakmensen aan de slag kunt.